Манифестација „Арчибалд Рајс у Србији 1914 -2014.“

query_builder

Уз подршку Града Новог Сада и Aмбасаде Швајцарске Конфедерације у Београду, а у организацији Атос медије и Културног центра Новог Сада од 19. до 21. септембра, у Новом Саду биће одржана тродневна манифестација „Арчибалд Рајс у Србији 1914 -2014.“, уједно увеличавајући и обележавање стогодишњице од почетка Великог рата.

У оквиру манифестације, у Ликовном салону Културног центра Новог Сада биће уприличена и изложба фотографија др Арчибалда Рајса из архиве Института у Лозани, из периода Великог рата. Свечано отварање изложбе фотографија Арчибалда Рајса, које сведоче о његовом професионалном и хуманитарном раду, биће 19. септембра у 17:30 часова. Изложбу ће отворити др Андреј Фајгељ, директор КЦНС и Горан Вукчевић, редитељ и сценариста филма „Чујте, Срби“.

 

 

Премијера филма „Чујте Срби“ биће одржана 19. септембра у 19 часова у Српском народном позоришту, а  Новосађани ће имати прилику да овај филм погледају 20. и 21. септембра у Културном центру Новог Сада. Пројекције филма „Чујте, Срби“ у Великој сали Културног центра:
Субота 20.09. у 19  и 21 час
Недеља 21.09. у 19  и 21 час 

Обавештавамо да су карте за филм „Чујте, Срби“ за суботу и недељу подељене.

Због великог интересовања публике, заказано је још пројекција овог филма:

Понедељак 22.09 у 19 ч и 21 ч

Уторак 23.09 у 19 ч и 21 ч

Бесплатне улазнице на билетарници Културног центра можете преузети сваког дана од  18 до 21 час.

Обавештавамо да су карте за филм „Чујте, Срби“ за понедељак и уторак  подељене.

 

Tags:

2 Responses to “Манифестација „Арчибалд Рајс у Србији 1914 -2014.“”

 1. Stanislava Bakic Jokanic

  Postovani,

  suprug i ja smo veoma zainteresovani da pogledamo film o Arcibaldu Rajsu u ponedeljak ili utorak. Da li je dovoljno da neko od nas bude na Vasoj blagajni sutra oko 18 sati da bismo dobili katre?

  Srdacan pozdrav!

  Jokanici

  Одговори
  • kcns

   Поштовани,

   велико је интересовање и за пројекције у понедељак и уторак. Карте се деле од петка и нажалост нема их више ни за додатне пројекције 22. и 23. 9.

   Одговори

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language