event_note Изложба
25.12.2023 - 13.01.2024 access_time 19.00

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 25. децембра у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон
event_note Изложба
25.12.2023 - 13.01.2024 access_time 19.00

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 25. децембра у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА биће отворена у понедељак 25. децембра у 19.00 часова у Малом ликовном салону. Изложба ће моћи да се погледа до 13. јануара.

 

Поред свог комерцијалног карактера, Зимска продајна изложба уједно представља и годишњи пресек рада галерије, јер приказује радове аутора који су 2023. години учествовали у програмима Малог ликовног салона или ће у њему излагати током наредне године. Ликовни приступи, теме и технике, очекивано, сасвим су различити, али управо та разноликост сакупљена на једном месту, обухваћена једним погледом, на малом узорку, указује на комплексну структуру и разноврсност актуелне новосадске ликовне сцене.

На изложби учествују: Данијел Бабић, Јелена Ђурић, Роман Козомара, Драгана Којић, Небојша Лазић, Лазар Марковић, Дуња, Урош и Нада Недељковић, Борислав Николић, Владо Њаради, Никола Пешић, Сања Поштић, Јована Пузовић, Габриела Хајзлер и други.

Мали ликовни салон припремио је за публику и два збирна каталога са пресеком овогодишње галеријске продукције. Укупно 25 програма реализованих у 2023. години, представљено је кроз текстове групе аутора, репродукције радова и фотографије са поставки и отварања изложби. Цена сваког појединачног каталога је 200 динара.

Придружите нам се на (прет)празничном коктелу!

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања