event_note Изложба
13.12.2021 - 19.01.2022 access_time

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 13. децембра у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон
event_note Изложба
13.12.2021 - 19.01.2022 access_time

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 13. децембра у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон

ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА биће постављена 13. децембра у Малом ликовном салону Културног центра Новог Сада. Изложбу можете погледати до 19. јануара.

 

             

                           

 

                                   

 

                       

 

                 

 

           

 

С обзиром на тренутну епидемиолошку ситуацију, отварања изложби у галерији се не одржавају, а Мали ликовни салон наставља са радом уз стриктно поштовање свих препоручених мера опреза. У галерију је дозвољен улазак само са маском и не више од две особе истовремено.

Уметници у својим атељеима такође настављају са радом, чак много интензивније него пре, а ове изложбе су прилика да њихова дела видимо. Како непосредан контакт са публиком сада није могућ или је веома отежан, а повратне реакције, мишљења и утисци не стижу до аутора, МЛС вас позива да учествујете у стварању виртуелне публике галерије у реалном простору. Током наредних месец дана, од 20. јула до 21. августа 2020. године на Летњој продајној изложби у Малом ликовном салону можете погледати радове, обрадовати себе и уметнике куповином уметничких дела, и притом направити селфи са својим омиљеним делом са изложбе и поставити га у коментарима на Фејсбук страници @mali_likovni_salon. На тај начин можемо, барем виртуелно, заједно да направимо „гужву“ на изложби и тиме подржимо рад новосадских аутора.

 

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања