event_note Tribine
24.01.2018 - 24.01.2018 access_time 18:00

Zelena debata – “I priroda i društvo” 24. januara u Klubu “Tribina mladih”

location_on Tribina mladih
event_note Tribine
24.01.2018 - 24.01.2018 access_time 18:00

Zelena debata – “I priroda i društvo” 24. januara u Klubu “Tribina mladih”

location_on Tribina mladih

U okviru ciklusa Zelena debata, tribina „I priroda i društvo“, biće održana u sredu,  24. januara u 18 časova u Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i moderator je Danilo Koprivica.

Zelena debata je forma susretanja stručne i upućene laičke javnosti, institucionalnih i vaninstitucionalnih zainteresovanih strana, na teme iz oblasti kulture urbanog življenja.

Dvadeseta po redu Zelena debata, nosi naslov „I priroda i društvo“ i čine je dve naizgled zasebne programske celine.

U prvom delu, podsetićemo se najznačajnijih trenutaka sa prethodnih sesija i zahvaliti se prof. dr Vladanu Popoviću i dr Zoranu Milankovu na izuzetno zapaženom izlaganju koje je debatu „Homeopatija i(li) medicina“ učinilo najkvalitetnijom i najposećenijom u 2017. godini.  Dr Zoran Milankov je specijalista oralne hirurgije, homeopat, istaknuti član udruženja za klasičnu homeopatiju „Haneman“. Veliki je zagovornik homeopatije, ali je kao doktor klasične medicine svestan da kod pojedinih stanja pacijenata njena neadekvatna primena može više da šteti, nego da koristi. Ovom prilikom dr Zoran Milankov će nas upoznati sa rezultatima studije tima autora, koja u laboratorijskim uslovima dokazuje uticaj morfogenetskog informacionog polja fibroblasta na zdrave i na tumorske ćelije.

U drugom delu, najavićemo mini seriju posvećenu ljudima koji su izabrali da im život u prirodnom okruženju bude svakodnevica. Za naredne dve sesije biće najavljeni interesantni i uspešni napori porodica, Krstić, Rakarić i Đupovac koje su, svaka na sebi svojstven, ali u mnogome i na sličan način, pronašle mir i nadahnuće za skladan porodični život i uspešan profesionalni rad.

Upoznajemo se, debatujemo, umrežavamo ideje i snagu i premrežavamo Novi Sad, na novoj sesiji Zelene debate.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja