Трибина о медијској фотографији 19. октобра у Клубу „Трибина младих“

Тип најаве: Трибине
Датум: 19/10/2017 До: 19/10/2017
Време: 20:00
Локација: Трибина младих

Удружење новинара Србије (УНС) са својим огранком Друштвом новинара Војводине организује трибину о значају медијске фотографије на којој ће говорити познати фоторепортери Дарко Дозет и Зоран Јовановић. Трибина је заказана за 19. октобар, с почетком у 20 сати, у Културном центру Новог Сада, Католичка порта 5.

Фоторепортери „Вечерњих новости“ Дарко Дозет из Новог Сада и Зоран Јовановић из Панчева, говориће о својим искуствима, значају поштовања професионалних стандарда, ауторским правима,етици и естетици фотографије, о најзанимљивијим догађајима у каријери и представити фотографије које ће посебно памтити и по којима ће бити упамћени.

Разговор са фоторепортерима водиће уредница на Радио-телевизији Војводине и председница Друштва новинара Војводине Ержебет Пап Рељин.

Након трибине, млади фоторепортери и учесници догађаја моћи ће да у радионичарској атмосфери прикажу своје медијске фотографије и чују коментаре  и савете Дозета и Јовановића, који им могу помоћи у професионалном раду.

Млади новинари и фоторепортери, као и остали заинтересовани за предавање о медијској фотографији, могу да се пријаве до 18. октобра 2017. на мејл vesna.masalovic@uns.rs.

 

Tags:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language