event_note Promocija knjige
06.05.2014 - 08.05.2014 access_time

Tri dana „Kreativnog centra“ u KCNS

location_on Tribina mladih
event_note Promocija knjige
06.05.2014 - 08.05.2014 access_time

Tri dana „Kreativnog centra“ u KCNS

location_on Tribina mladih

U godini u kojoj Kulturni centar Novog Sada obeležava 60 godina postojanja, a Kreativni centar 25, oni zajedno daruju Novosađanima tri dana predstavljanja ove jedinstvene izdavačke kuće u našoj zemlji. Tokom naredna tri dana, u klubu „Tribina mladih“ KCNS biće predstavljena najznačajnija izdanja Kreativnog centra, a publika će moći da se druži sa autorima knjiga i da pogleda izložbu originalnih radova, jer je poznato da su izdanja Kreativnog centra uvek vrhunski ilustrovana.

Dejan Begović, izvršni direktor ove izdavačke kuće najavio je da će publici biti omogućeno da kupe njihova izdanja po sajamskom popustu od 20 do čak 50 odsto. Prodajna izložba knjiga biće organizovana u klubu „Tribina mladih“ od 10 do 19 časova, sva tri dana.

Trodnevni program počinje u utorak, 6. maja, u 19 sati, promocijom „Knjige utisaka“ autora Slavoljuba Stankovića i Slavimira Stojanovića. U sredu, 7. maja u 11 sati u okviru programa pod nazivom „Hajde da čitamo“ osnovci će imati priliku da se druže s autorkom Kreativnog centra, Jasminkom Petrović. Nešto kasnije tog dana, u 14 sati, tinejdžerskoj publici biće predstavljenu priručnici za odrastanje, a prisutni će biti u prilici da razgovaeraju s Violetom Babić, autorkom priručnika.

Predškolcima i njihovia roditelji ma namenjen je program koji će se u klubu „Tribina mladih“ održati u petak, 8. maja u 11 sati, dok je za 16 časova planirana promocija priručnika za vaspitače, nastavnike i stručne saradnike,  „Profesionalni portfolio“.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja