event_note Промоција књиге
06.05.2014 - 08.05.2014 access_time

Три дана „Креативног центра“ у КЦНС

location_on Трибина младих
event_note Промоција књиге
06.05.2014 - 08.05.2014 access_time

Три дана „Креативног центра“ у КЦНС

location_on Трибина младих

У години у којој Културни центар Новог Сада обележава 60 година постојања, а Креативни центар 25, они заједно дарују Новосађанима три дана представљања ове јединствене издавачке куће у нашој земљи. Током наредна три дана, у клубу „Трибина младих“ КЦНС биће представљена најзначајнија издања Креативног центра, а публика ће моћи да се дружи са ауторима књига и да погледа изложбу оригиналних радова, јер је познато да су издања Креативног центра увек врхунски илустрована.

Дејан Беговић, извршни директор ове издавачке куће најавио је да ће публици бити омогућено да купе њихова издања по сајамском попусту од 20 до чак 50 одсто. Продајна изложба књига биће организована у клубу „Трибина младих“ од 10 до 19 часова, сва три дана.

Тродневни програм почиње у уторак, 6. маја, у 19 сати, промоцијом „Књиге утисака“ аутора Славољуба Станковића и Славимира Стојановића. У среду, 7. маја у 11 сати у оквиру програма под називом „Хајде да читамо“ основци ће имати прилику да се друже с ауторком Креативног центра, Јасминком Петровић. Нешто касније тог дана, у 14 сати, тинејџерској публици биће представљену приручници за одрастање, а присутни ће бити у прилици да разговаерају с Виолетом Бабић, ауторком приручника.

Предшколцима и њиховиа родитељи ма намењен је програм који ће се у клубу „Трибина младих“ одржати у петак, 8. маја у 11 сати, док је за 16 часова планирана промоција приручника за васпитаче, наставнике и стручне сараднике,  „Професионални портфолио“.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања