Рехабилитација кућа заснована на потребама социјално угрожених породица које су биле погођене поплавама у Србији

Тип најаве: Филмска пројекција
Датум: 29/02/2016 До: 29/02/2016
Време: 12.00
Локација: Трибина младих

У клубу ,,Трибина младих” КЦНС, у понедељак, 29. фебруара у 12 часова одржаће се пројекција тв репортажe ауторке Иване Буш Јовић и новог документарног филма аутора Желимира Жилника. Овом приликом гостима ће се обратити: Роберт Бу (ЕХО), Слађана Јовановић и Драгана Рајић.

Пројекат су заједнички реализовале две партнерске организације – ЕХО (Екуменска хуманитарна организација) из Новог Сада и ХЕКС–ЕПЕР (Хуманитарна служба протестантских цркава у Швајцарској).

Пројекат је реализован у периоду од 1. августа 2014. до 31. децембра 2015. године, на територији општина Ваљево и Шабац, градске општине Лазаревац и градске општине Обреновац. Пројекат се фокусирао на рехабилитацију поплавама оштећених кућа за угрожене породице, односно Роме/киње и друге социјално угрожене категорије, које живе у подстандардним насељима и имају лоше услове становања.

Током трајања пројекта, тим ЦПЗВ-а у сарадњи са Плејгранд продукцијом, документовао је ток реализације и примењену методологију рада на терену. Резултати ове иницијативе је тв репортажа у трајању од 6 минута, ауторке Иване Буш Јовић и телевизијски документарни филм аутора Желимира Жилника.

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language