event_note Promocija knjige
07.11.2018 - 07.11.2018 access_time 19.00

Promocija knjige dr sc. Anite Freiman „Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranje srećnog života“

location_on Tribina mladih
event_note Promocija knjige
07.11.2018 - 07.11.2018 access_time 19.00

Promocija knjige dr sc. Anite Freiman „Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranje srećnog života“

location_on Tribina mladih

Promocija knjige „Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranje srećnog života“ autorke dr sc. Anite Freiman biće održana u sredu, 7. novembra, s početkom u 19 časova, u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada.

Gost promocije biće Kristijan Husarek, dugogodišnji duhovni savetnik i utemeljivač Wake-up metode. Na promociji će takođe govoriti i Tvrtko Gačić Vinkov, direktor kompanije Enzita Srbija, o 12. izazovu izlaska iz zone komfora: živoj hrani. Moderator tribine je Ivana Vujasin.

Pored promocije knjige organizovan je i prigodan muzički program, a posetioci će imati priliku da degustiraju Prirodne i sretne čokolade by Doktorica sreće, koje su u potpunosti izrađene od prirodnih i sirovih sastojaka, kao i fine, prirodne sokove koje će pripremiti Enzita.

O autoru

Anita Freiman je profesor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, široj javnosti poznata kao doktorica sreće. Tu zanimljivu titulu dobila je zbog doktorske disertacije na temu „Progres društva vođen subjektivnim blagostanjem: indeks sreće građana“. U svojoj prvoj publicističkoj knjizi otvoreno govori o iskustvima iz svog privatnog života koja su je dovela do srećnog i ispunjenog života, a tajne na tom putu prvo je podelila s prijateljima koji su je podstakli da o svemu napiše i knjigu.

Pišući o sreći svojih sugrađana unela je velike promene i u svoj život, pa je knjiga „Hrabrost na putu sreće“ svojevrsna autobiografija i vodič za sve one koji žele da žive kvalitetan život ispunjen srećom.

Neke od tajni na putu do srećnog života nalaze se u radikalnim promenama u životu, od napuštanja loših i nekorisnih odnosa s ljudima koji vas ne čine srećnima, do promene načina prehrane, odvikavanja od zavisnosti o medijima i zahvalnosti u svemu što vam svaki novi dan pruža, kako kaže autorka.

Nakon predstavljanja posetioci će moći da kupe knjigu po promotivnoj ceni od 1700 dinara (redovna cena 2400 dinara), a na poklon će dobiti prirodnu i srećnu čokoladu.

Uhvatite se i vi u koštac s 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja srećnoga života.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja