event_note Промоција књиге
07.11.2018 - 07.11.2018 access_time 19.00

Промоција књиге др сц. Аните Фреиман „Храброст на путу среће: 12 изазова напуштања зоне комфора и креирање срећног живота“

location_on Трибина младих
event_note Промоција књиге
07.11.2018 - 07.11.2018 access_time 19.00

Промоција књиге др сц. Аните Фреиман „Храброст на путу среће: 12 изазова напуштања зоне комфора и креирање срећног живота“

location_on Трибина младих

Промоција књиге „Храброст на путу среће: 12 изазова напуштања зоне комфора и креирање срећног живота“ ауторке др сц. Аните Фреиман биће одржана у среду, 7. новембра, с почетком у 19 часова, у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада.

Гост промоције биће Кристијан Хусарек, дугогодишњи духовни саветник и утемељивач Wake-up методе. На промоцији ће такође говорити и Твртко Гачић Винков, директор компаније Ензита Србија, о 12. изазову изласка из зоне комфора: живој храни. Модератор трибине је Ивана Вујасин.

Поред промоције књиге организован је и пригодан музички програм, а посетиоци ће имати прилику да дегустирају Природне и сретне чоколаде by Докторица среће, које су у потпуности израђене од природних и сирових састојака, као и фине, природне сокове које ће припремити Ензита.

О аутору

Анита Фреиман jе професор на Економском факултету у Осијеку, широј јавности позната као докторица среће. Ту занимљиву титулу добила је због докторске дисертације на тему „Прогрес друштва вођен субјективним благостањем: индекс среће грађана“. У својој првој публицистичкој књизи отворено говори о искуствима из свог приватног живота која су је довела до срећног и испуњеног живота, а тајне на том путу прво је поделила с пријатељима који су је подстакли да о свему напише и књигу.

Пишући о срећи својих суграђана унела је велике промене и у свој живот, па је књига „Храброст на путу среће“ својеврсна аутобиографија и водич за све оне који желе да живе квалитетан живот испуњен срећом.

Неке од тајни на путу до срећног живота налазе се у радикалним променама у животу, од напуштања лоших и некорисних односа с људима који вас не чине срећнима, до промене начина прехране, одвикавања од зависности о медијима и захвалности у свему што вам сваки нови дан пружа, како каже ауторка.

Након представљања посетиоци ће моћи да купе књигу по промотивној цени од 1700 динара (редовна цена 2400 динара), а на поклон ће добити природну и срећну чоколаду.

Ухватите се и ви у коштац с 12 изазова напуштања зоне комфора и креирања срећнога живота.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања