event_note Промоција књиге
11.09.2019 - 11.09.2019 access_time 19:00

Промоција књиге др Бора Вујасина „Божанска интелигенција и наше здравље“ 11. септембра у клубу „Трибина младих”

location_on Трибина младих
event_note Промоција књиге
11.09.2019 - 11.09.2019 access_time 19:00

Промоција књиге др Бора Вујасина „Божанска интелигенција и наше здравље“ 11. септембра у клубу „Трибина младих”

location_on Трибина младих

Промоција књиге др Бора Вујасина „Божанска интелигенција и наше здравље“ одржаће се у среду 11. септембра у клубу „Трибина младих”, с почетком у 19 часова. На промоцији књиге ће, осим аутора, говорити и Ивана Вујасин.

У вишедеценијској лекарској пракси, др Вујасин је указивао на то како би свако могао да постане најбољи исцелитељ сопственог организма. Сведочења и сазнања, презентована и публикована на конгресима у Србији и иностранству, описана су у самом делу, прожетом научним подацима о здравом, срећном и дуговечном животу.

„Божанска Интелигенција и наше здравље“ јесу идеје и визије које се огледају у чињеници да сваки појединац посегне дубоко у себе и да пронађе истински смисао у томе да само сопственом променом свесности можемо бити здрави и срећни и да можемо да живимо у љубави са самим собом и сопственим окружењем, у координатама садашњости и будућности.

Др Боро Вујасин рођен је 1959. године у селу Соколиште, општина Нови Град, Република Српска. Медицински факултет завршио је у Новом Саду, а специјализацију из гинекогогије и акушерства у Београду 1997. Завршио је последипломску школу за пронаталитетну популациону политику у пракси, у организацији Извршног Већа АП Војводине, Медицинског Факултета Нови Сад, Гинеколошко-акушерске клинике Нови Сад, Института за здравствену заштиту деце и омладине Нови Сад, 1998. године.
Био је члан Комисије за популациону политику Извршног већа АП Војводине, у периоду од 2001. до 2005. године, и члан стручног тима Комисије за популациону политику Извршног већа АП Војводине, задуженим за координацију рада са општинским комисијама за популациону политику Извршног Већа АП Војводине од 2002. до 2005. године. Био је члан уређивачког одбора билтена Извршног већа АП Војводине: Демографија-Информације-Пракса. При Медицинском Институту народне медицине Украјине у Кијеву, оспособљен за електропунктуродијагностику и информотерапију, 2007. године. Аутор је и коаутор бројних радова на конгресима и симпозијумима из области популационе политике, гинекологије и акушерства, нутриционизма и интегративне медицине. На основу одлуке Министарства здравља Републике Србије 2015. године додељујена му је титула Примаријус.
Идејни је покретач, координарор, главни и одговорни уредник Конгреса „Исхрана будућности“ са међународним учешћем, као и Зборника радова. Аутор је дела „Божанска интелигенција и наше здравље“, 2019.
До сада одржао преко 900 беплатних семинара о здравом, срећном и дуговечном начину живљења, што чини и даље. Идеја водиља примаријуса Вујасина да „мењајући себе, мењамо свет“, коју осећа и коју живи, уистину једино има шансу за успех. Само заједничким снагама и енергијама које поседујемо можемо стварати и створити бољи и хуманији свет у којем желимо да живимо.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања