event_note Промоција књиге
28.08.2021 - 28.08.2021 access_time 19.00

Промоција књиге ауторке Тање Чањи „Мајстор чаролије“ 28. августа у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих
event_note Промоција књиге
28.08.2021 - 28.08.2021 access_time 19.00

Промоција књиге ауторке Тање Чањи „Мајстор чаролије“ 28. августа у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих

Промоција књиге „Мајстор чаролије“ биће одржана у суботу, 28. августа у 19 часова, у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада. Поред ауторке књиге – Тање Чањи, на промоцији ће говорити Мирослава Петровић – издавач и Светлана Фуцић – књижевник и рецензент. Модератор програма биће Мирко Слокар, а Ања Антић свираће обоу, док ће је Душко Швоња корепетитор пратити на клавиру.

„Мајстор чаролије“  је неодољива прича о авантури јунака Леа, који је на путу откривања самога себе померио сопствене границе на врло инспиративан начин. Делом прича о спознаји, делом авантура, ова узбудљива књига је магично гориво за сломљену веру након животних пораза.

,,Савремена бајка која непогрешиво упире прст у проблематику и недоумице данашњег модерног човека, осликана попут стазе којом нас аутор води сигурном руком, ова прича у неком тренутку престаје да буде бајка и постаје једно од лица наше свакодневице – питање је само када ће и у ком делу читалац открити то невидљиво скретање“.

Светлана Фуцић

 

Тања Чањи рођена је 1984. године у Новом Саду у коме живи више од две деценије. Одрасла је у Бачком Новом Селу, малом месту поред Дунава. Као свршени мастер менаџер људских ресурса провела је радећи више од 10 година у продаји. Данас и као NLP тренер и ECA couch са великим задовољством ради са људима. Љубав према људима и писаној речи нашла је сама свој пут и њен први рукопис издат је управо као књига која носи назив „Мајстор чаролије“. Мајка је девојчице Дуње.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања