Представа “Пипи Дуга Чарапа” 7. новембра у Великој сали Културног центра Новог Сада

Тип најаве: Позоришна представа
Датум: 07/11/2017 До: 07/11/2017
Време: 11:00
Локација: Велика сала

Представа “Пипи Дуга Чарапа” у извођењу глумице Јелице Брестовац биће изведена у уторак, 7. новембра у Великој сали Културног центра Новог Сада са почетком у 11 часова, а друго извођење ове представе биће истог дана са почетком у 17 часова. Представа траје 45 минута. За режију је задужен Цветин Аничић, док је сценографију урадила Александра Кудјељић.

Карте за ову представу могу се купити сваког дана од 15:30 до 21:00, осим понедељка када карте можете купити од 11:00 до 13:00 и  уторка од 10:30 до 16:30.

Цена појединачне карте износи 200 динара.

“Пипи Дуга Чарапа” је  лепа, духовита, весела, интерактивна прича, која говори о необичној девојчици и њеним авантурама. Представа подстиче децу на машту и игру, и оно, што је јако важно, буди свест о једнакости, прихватању различитости, о љубави према свим људима на планети, као и према животињама. Представа има доста музике из далеких крајева света, а Пипи тако снажно и маштовито дочарава те светове, да свако, уз мало маште, може да их доживи. Деца активно учествују током целе представе. Важно је другарство, игра, љубав према целом свету! То је и порука ове представе !

 

11Shares

Tags:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language