event_note Koncert
14.01.2014 - 14.01.2014 access_time 12 sati

Manifestacija “Trg otvorenog srca” u Katoličkoj porti

location_on Druga lokacija: Katolička porta
event_note Koncert
14.01.2014 - 14.01.2014 access_time 12 sati

Manifestacija “Trg otvorenog srca” u Katoličkoj porti

location_on Druga lokacija: Katolička porta

Poslednjeg dana raspusta, Kulturni centar Novog Sada organizuje manifestaciju “Trg otvorenog srca” u Katoličkoj porti, u utorak, 14. januara od 12 do 15 sati. Kako bi deci bilo što veselije, biće organizovan bogat program koji će započeti nastupom ansambla “SambaNSa”, uz žonglere, štulaše, klovnove i pantomimičare, a zatim će na bini biti priređen bogat program Zmajevih dečjih igara u okviru kojeg će nastupiti glumci Sanela Milošević i Cvetin Aničić sa predstavom “Štrumpfovi”, Nemanja Bakić sa monodramom “Priča o Tataliji” po tekstu Vesne Aleksić, muzičar Bane Rosić koji će svirati praznične i dečje pesme, kao i “Kreativni pogon” iz Novog Sada.

Ovim programom Kulturni centar obeležava više od godinu dana veoma uspešne saradnje sa Centrom za socijalni rad u Novom Sadu. Manifestaciju će otvoriti Nenad Drašković, direktor Centra za socijalni rad i dr Andrej Fajgelj, direktor KCNS.
Kulturni centar Novog Sada poziva Novosađane da toga dana budu “otvorena srca” i da u Portu ponesu slatkiš, igračku, knjigu ili drugi poklon. Pored promotivnih štandova Vinarije “Bermet” i poznatih kuglofa iz Sremskih Karlovaca, štanda na kojem će se predstaviti Društvo kisačkih žena, kao i Humanitarna fondacija “Osmeh na dar” iz Novog Sada, biće i štand Kulturnog centra Novog Sada na kojem će moći da se ostavljaju pokloni koji će biti prosleđeni deci štićenicima Centra za socijalni rad. Izlagači na štandovima će, takođe, 30 odsto od zarade proslediti Centru za socijalni rad.

DOBRODOŠLI!!!

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja