Манифестација “Трг отвореног срца” у Католичкој порти

Тип најаве: Концерт
Датум: 14/01/2014 До: 14/01/2014
Време: 12 сати
Локација: Католичка порта

Последњег дана распуста, Културни центар Новог Сада организује манифестацију “Трг отвореног срца” у Католичкој порти, у уторак, 14. јануара од 12 до 15 сати. Како би деци било што веселије, биће организован богат програм који ће започети наступом ансамбла “СамбаНСа”, уз жонглере, штулаше, кловнове и пантомимичаре, а затим ће на бини бити приређен богат програм Змајевих дечјих игара у оквиру којег ће наступити глумци Санела Милошевић и Цветин Аничић са представом “Штрумпфови”, Немања Бакић са монодрамом “Прича о Таталији” по тексту Весне Алексић, музичар Бане Росић који ће свирати празничне и дечје песме, као и “Креативни погон” из Новог Сада.

Овим програмом Културни центар обележава више од годину дана веома успешне сарадње са Центром за социјални рад у Новом Саду. Манифестацију ће отворити Ненад Драшковић, директор Центра за социјални рад и др Андреј Фајгељ, директор КЦНС.
Културни центар Новог Сада позива Новосађане да тога дана буду “отворена срца” и да у Порту понесу слаткиш, играчку, књигу или други поклон. Поред промотивних штандова Винарије “Бермет” и познатих куглофа из Сремских Карловаца, штанда на којем ће се представити Друштво кисачких жена, као и Хуманитарна фондација “Осмех на дар” из Новог Сада, биће и штанд Културног центра Новог Сада на којем ће моћи да се остављају поклони који ће бити прослеђени деци штићеницима Центра за социјални рад. Излагачи на штандовима ће, такође, 30 одсто од зараде проследити Центру за социјални рад.

ДОБРОДОШЛИ!!!

0Shares

Прочитај још:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language