event_note Изложба
20.07.2020 - 21.08.2020 access_time 08:00

ЛЕТЊА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 20. јула у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон
event_note Изложба
20.07.2020 - 21.08.2020 access_time 08:00

ЛЕТЊА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА од 20. јула у Малом ликовном салону

location_on Мали ликовни салон

ЛЕТЊА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА биће постављена у понедељак 20. јула у Малом ликовном салону Културног центра Новог Сада. Изложбу можете погледати до 21. августа.

С обзиром на тренутну епидемиолошку ситуацију, отварања изложби у галерији се не одржавају, а Мали ликовни салон наставља са радом уз стриктно поштовање свих препоручених мера опреза. У галерију је дозвољен улазак само са маском и не више од две особе истовремено.

Уметници у својим атељеима такође настављају са радом, чак много интензивније него пре, а ове изложбе су прилика да њихова дела видимо. Како непосредан контакт са публиком сада није могућ или је веома отежан, а повратне реакције, мишљења и утисци не стижу до аутора, МЛС вас позива да учествујете у стварању виртуелне публике галерије у реалном простору. Током наредних месец дана, од 20. јула до 21. августа 2020. године на Летњој продајној изложби у Малом ликовном салону можете погледати радове, обрадовати себе и уметнике куповином уметничких дела, и притом направити селфи са својим омиљеним делом са изложбе и поставити га у коментарима на Фејсбук страници @mali_likovni_salon. На тај начин можемо, барем виртуелно, заједно да направимо „гужву“ на изложби и тиме подржимо рад новосадских аутора.

У изложбеном делу галерије пронаћи ћете дела следећих аутора: ДАНИЈЕЛ БАБИЋ, ИВАНА БЈЕЛИЦА, ЈАСНА ГУЛАН РУЖИЋ, СИМА ГУЦУНСКИ, ДРАГАН ЈАНКОВ, БОЈАН КИРИЏИЋ, ДРАГАНА КОЈИЋ, ЛАЗАР МАРКОВИЋ, МОНИКА СИГЕТИ, а на сталној продајној изложби радове још педесетак аутора, као и већину књижевних издања КЦНС од 2009. године до данас.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања