event_note Književno veče
16.12.2015 - 16.12.2015 access_time 19 časova

Lazar Trifunović, promocija knjige – JA ili ja, ko sam ja?

location_on Tribina mladih
event_note Književno veče
16.12.2015 - 16.12.2015 access_time 19 časova

Lazar Trifunović, promocija knjige – JA ili ja, ko sam ja?

location_on Tribina mladih
Knjiga JA ili ja, ko sam ja?

Bežeći od sebe, od suočavanja sa samim sobom I problemima koje je nosio u sebi, autor je počeo da putuje po različitim zemljama Evrope, Azije, Afrike i Amerike. Međutim, bio je to put ka nutrini bića, kojim je morao poći da bi našao sebe. Shvatio da ovo nisu dva odvojena puta, nego predstavljaju refleksiju jedan drugog. Jedan isti put, put koji je autorov haotičanživot doveo u stanje ravnoteže. Za čitaoce koji u knjizi prepoznaju putokaze, ona će biti svojevrsni izazov da krenu putem samospoznaje i shvate da život može da ponudi mnogo više od lagodno provedenog vremena i posedovanja materijalnih dobara.

KO JE LAZAR TRIFUNOVIĆ?
Preda mnom je jedna dosta neobična knjiga, sa takođe dosta neobičnim naslovom: JA ili ja, ko sam ja? Čija je to knjiga? Lazara Trifunovića, lekara iz Novog Sada- ne samo autora dosta neobične knjige, već autora, sasvim neobičnog čoveka. Čoveka-putnika (homo viator), ne samo svetskog, već kosmičkog Putnika. Zašto kosmičkog? Iz prostog razloga što je Lazar Trifunović, putujući planetom Zemljom, posećujući sve njene kontinente, uporedo putovao iznutra, kroz lavirint svog duševno-duhovnog života.

Akademik Vladeta Jerotić
Ako ste dovoljno hrabri da pružite ruku autoru knjige, dr Lazaru Trifunoviću I napravite prvi korak sa njim, knjiga će vas povesti u divnu avanturu samopouzdanja, koja otpočinje već provokativnim naslovom. Knjiga JA ili ko sam ja? Upućuje čitaoca na putovanje unutar samog sebe I na niz egzotičnih upitnosti koje svakog čoveka bar jednom u životu nateraju da zastane, duboko udahne, osvrne se oko sebe I u sebe, pre nego što donese odluku kojim mu putem valja dalje hodati.

Urednica knjige Dragana Grbić

Komentari

vesna m vesna m

nemam komentar :)

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja