Лазар Трифуновић, промоција књиге – ЈА или ја, ко сам ја?

Тип најаве: Књижевно вече
Датум: 16/12/2015 До: 16/12/2015
Време: 19 часова
Локација: Трибина младих
Књига ЈА или ја, ко сам ја?

Бежећи од себе, од суочавања са самим собом И проблемима које је носио у себи, аутор је почео да путује по различитим земљама Европе, Азије, Африке и Америке. Међутим, био је то пут ка нутрини бића, којим је морао поћи да би нашао себе. Схватио да ово нису два одвојена пута, него представљају рефлексију један другог. Један исти пут, пут који је ауторов хаотичанживот довео у стање равнотеже. За читаоце који у књизи препознају путоказе, она ће бити својеврсни изазов да крену путем самоспознаје и схвате да живот може да понуди много више од лагодно проведеног времена и поседовања материјалних добара.

КО ЈЕ ЛАЗАР ТРИФУНОВИЋ?
Преда мном је једна доста необична књига, са такође доста необичним насловом: ЈА или ја, ко сам ја? Чија је то књига? Лазара Трифуновића, лекара из Новог Сада- не само аутора доста необичне књиге, већ аутора, сасвим необичног човека. Човека-путника (хомо виатор), не само светског, већ космичког Путника. Зашто космичког? Из простог разлога што је Лазар Трифуновић, путујући планетом Земљом, посећујући све њене континенте, упоредо путовао изнутра, кроз лавиринт свог душевно-духовног живота.

Академик Владета Јеротић
Ако сте довољно храбри да пружите руку аутору књиге, др Лазару Трифуновићу И направите први корак са њим, књига ће вас повести у дивну авантуру самопоуздања, која отпочиње већ провокативним насловом. Књига ЈА или ко сам ја? Упућује читаоца на путовање унутар самог себе И на низ егзотичних упитности које сваког човека бар једном у животу натерају да застане, дубоко удахне, осврне се око себе И у себе, пре него што донесе одлуку којим му путем ваља даље ходати.

Уредница књиге Драгана Грбић

0Shares

One Response to “Лазар Трифуновић, промоција књиге – ЈА или ја, ко сам ја?”

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language