КУДА ПЛОВИ МОЈ БРОД? ШТА ТО ЗНАЧИ БИТИ ОК?- Критеријуми за ментално здравље

Тип најаве: Предавања
Датум: 26/10/2015 До: 26/10/2015
Време: 18.30
Локација: Трибина младих

На предавању ћете имати прилику да чујете:
Како да дођете до јасне слике о сопственој Стварности, на основу које можете да вучете праве потезе у циљу изградње сопственог живота и посла, уместо да само реагујете на оно што вам се догађа? Како потпуније остварити и реализовати себе и оно што у себи носимо.

Такође, моћи ће да поставе питања везана за ове и све друге сродне теме, као што су: људски ресурси, лајф коучинг и клиринг, комуникација, односи са другима…

Предавач:

ДЕСИМИР Д. ИВАНОВИЋ, психотерапеут, тренер за људске ресурсе и учитељ клиринга

Руководилац Школе коучинга и клиринга у Београду и Н. Саду, радио је као тренер, предавач, психотерапеут и супервизор у више европских земаља, САД, Канади и Аустралији. Одржао је преко 700 стручних радионица и семинара и више од 10.000 сати индивидуалних сесија разноврсне проблематике са људима разних раса, нација, култура, класа. Тренирао је у трогодишњим обукама 14 генерација клирера, преко 200 учесника у 8 земаља (Србија, Француска, Немачка, Швајцарска, Велика Британија, Македонија, Италија и Аустрија). Аутор књига: “Аикидо пут целовитог развоја” (1996), “Да ли сам ја нормалан?” (2007) и “Од усамљености до односа” (2011). Оснивач и директор агенције “Дијада”.

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language