event_note Predavanja
16.11.2015 - 16.11.2015 access_time 17.00

Konferencija „Women in IT 2“ u Kulturnom centru Novog Sada

location_on Tribina mladih
event_note Predavanja
16.11.2015 - 16.11.2015 access_time 17.00

Konferencija „Women in IT 2“ u Kulturnom centru Novog Sada

location_on Tribina mladih

BIZNISNOVA – centar za proaktivno poslovanje i ERSTE banka vas sa zadovoljstvom pozivaju na konferenciju „Women in IT 2“

Konferencija „Women in IT 2“ je događaj posvećen ukazivanju na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji. Pored toga, ona će uticati na otklanjanje rasprostranjenog stereotipnog i diskriminatornog mišljenja da IT sektor nije za žene.

Studentkinje, mlade žene i žene koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor, imaće priliku da steknu ne samo nova znanja i veštine, nego i veću motivaciju i spremnost da preduzmu aktivne korake u svom profesionalnom razvoju.

Prvi deo konferencije je posvećen motivacionim i inspirativnim predavanjima o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji. Drugi deo je posvećen konkretnim radionicama za razvoj njihovih znanja i veština u toj oblasti.

U okviru konferencije biće održane sledeće aktivnosti:

PREDAVANJA – 16. 11. 2015. – Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5, Novi

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja