Концерт “Ел Система и пријатељи“ 16. децембара у Великој сали

Тип најаве: Концерт
Датум: 16/12/2017 До: 16/12/2017
Време: 17:00
Локација: Велика сала

Концерт „Ел Система и пријатељи“ биће одржан у суботу 16.12.2017. у 17.00 сати у Великој сали  Културног центра Новог Сада. На концерту ће се представити деца учесници међународног инклузивног пројекта Ел Система из Новог Сада, као и Ел система оркестар, уз диригентску палицу уметника из Венецуеле Херарда Естраде. Истакнути домаћи професионални музичари и певачи наступиће са њима као гости.

Ел Система, користи музику као алат за социјалну инклузију и обухвата четири милиона деце и младих широм света. Због своје дуготрајности и ефикасности програм је проглашен од стране УНЕСКО-а за најуспешнији социјално инклузивни програм у свету. У Србији програм спроводи удружење Music Art Project у седам градова и обухвата 500 деце из средњих и нижих друштвених слојева.

Културни центар Новог Сада реализује музичке радионице програма Ел Система у оквиру сарадње са Центром за социјални рад града Новог Сада и  удружењем  Music Art Project.

Концерту ће присуствовати амбасадорка Аустралије Julia Feeney и амбасадорка Боливарске Републике Венецуеле проф. др Диа Надер де Ел -Андари.

0Shares

Tags:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language