Изложба Оље Симовић “Мала огледала” од 20. марта у Клубу “Трибина младих”

Тип најаве: Изложба
Датум: 20/03/2018 До: 02/04/2018
Време: 19:00
Локација: Трибина младих

Изложба “Мала огледала” отвара се 20. марта у Клубу “Трибина младих” Културног центра Новог Сада у 19 часова. Изложба ће трајати до 02. априла 2018. године, радним даном 10.00-20.00, а суботом 10.00-13.00 часова.

Могућност да поделите осећања која долазе у оним невероватним тренуцима када настаје фотографија, јесте сама чар фотографије. Једно је када сами видите ове тренутке, а сасвим друго када их можете поделити са другима. Многе фотографије су снимљене на местима која се не сматрају лепим, међутим оно што их чини ван временским јесте трагање за ”специјалним деловима” у животу око нас.

О аутору:

Оља Симовић из Рашке рођена 1968. год., освајала је награде на фото конкурсу Завода за заштиту природе и фото конкурсу Вики воли земљу. На конкурсу Културног центра Рибница освојила је награду у оквиру које је реализовала прву самоасталну изложбу. Другу самосталну излижбу – Рашка у долини векова, реализовала је под покровитељством и у оквир пројекта Викимедије Србије. Имала је 7 самосталних изложби и учествовала на преко 60 колективних изложби у земљи и иностранству. Учесник је ликовне колоније у Новом Пазару. Члан је Фото савеза Србије, Фото клуба Нови Пазар и Клуба ликовних уметника ”Рашка школа” из Рашке.

Tags:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language