event_note Позоришна представа
19.04.2024 - 19.04.2024 access_time 18.00

Хуманитарно играње представе Где смо погрешили?

location_on Велика сала
event_note Позоришна представа
19.04.2024 - 19.04.2024 access_time 18.00

Хуманитарно играње представе Где смо погрешили?

location_on Велика сала

У петак 19. априла с почетком од 18 и 20 часова у Великој сали Културног центра Новог Сада биће изведена два играња представе драмске секције верске наставе Електро-техничке школе „Михајло Пупин“ под називом „Где смо погрешили?“. Улаз на представу је добровољни прилог за лечење ученика ове школе.

Представа тематизује тројицу ученика који су у проблему јер нису спремни за писмени. Да би избегли добијање јединица, они тајно праве проблем једном ученику у школи да би писмени био одложен. Убрзо бивају откривени и послати на дисциплински поступак који се води у вези тог случаја, где долазе њихови родитељи.

Где смо погрешили? То је питање на које сви траже одговор.

Погледајте представу и сазнајте где грешимо.
Поред драмске секције верске наставе, у представи учествују и школски хор и Pop-Rock хор.
Ученик ЕТШ „Михајло Пупин“ изненада се тешко разболео и за његово лечење су потребна велика материјална средства. Драмска секција верске наставе електротехничке школе, у којој је он између осталог глумио и у представи „Где смо погрешили?“ покренула је акцију за прикупљање помоћи за његово лечење.
Акција је подржана од  ЕТШ  „Михајло Пупин“, Катихетског одбора Епархије Бачке, Културног центра Новог Сада, многобројних новосадских средњих и основних школа, чланова Pop-Rock хора и многих добрих људи који су одмах почели да уплаћују донације и који пружају огромну емотивну подршку. На улазу ће бити постављена кутија где ће посетиоци моћи да оставе добровољни прилог и тако помогну лечење младог ученика како би се што пре вратио у своју школску клупу.
Неизмерно се захваљујемо свима на свој љубави и подршци коју пружате нашем ученику.

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања