event_note Позоришна представа
13.02.2023 - 13.02.2023 access_time 20.00

Хуманитарно играње „Ожалошћене породице“ у КЦНС

location_on Велика сала
event_note Позоришна представа
13.02.2023 - 13.02.2023 access_time 20.00

Хуманитарно играње „Ожалошћене породице“ у КЦНС

location_on Велика сала

Културни центар Новог Сада и сарадњи са Драмском секцијом Филозофског факултета у понедељак, 13. фебруара, организује хуманитарно играње представе „Ожалошћена породица“ рађену према истоименом тексту Бранислава Нушића. Представа ће се одиграти у Великој сали Културног центра (Католичка порта 5) с почетком од 20 часова, а уместо улазнице посетиоци би требало да пошаљу смс са текстом 1420 на 3030.

Прикупљена средства намењена су малом Милошу Ћелапу који болује од акутне лимфобластне леукемије, а чије лечење у земљи и иностранству изискује велике трошкове и неопходно је прикупити новац што пре.

О представи:

Драмски текст Нушићеве „Ожалошћене породице“, исписан 1934. године, кроз смех је овековечио непролазност људске грамзивости и похлепе, те донео велику истину која је у једнакој мери горка и животна, видљива свуда. Стога вас позивамо да завирите у кућу нашег покојног Мате и видите „Ожалошћену породицу“ Драмске секције Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду.

У представи играју: Ведран Пеић, Зоран Кнежевић, Јован Ковечев, Невенка Црњански, Милица Стојадиновић, Димитрије Анђелковић, Данило Јадрански, Љиљана Врекић, Каћа Стоиљковић, Игор Мудри, Тијана Бабић, Немања Ћурчић, Емина Милетић.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања