Да ли су „сви мушкарци исти“ или је „проблем у женама“?

Тип најаве: Трибине
Датум: 20/11/2013 До: 20/11/2013
Време: 20 часова
Локација: Трибина младих

Говориће:

Сања Перковић Гога, психотерапеуткиња чија је једна од области интересовања и рада равноправност полова; говорила је на првој TEDx конференцији у Новом Саду.

– Тамара Дивљак, социолошкиња, активисткиња Центра за родне алтернативе “Alter” и активисткиња удружења “Женска иницијатива – Јефимија”, учествовала је у више истраживања у вези са положајем жена и родном равноправношћу.    

На овој, другој у низу трибина које се одржавају под називом „Трибина младих“, покреће се питање мушко-женских односа у Новом Саду, нарочито међу младима.     

Поред наведених говорника који ће направити уводне говоре од 10 минута, на трибини ће имати кратак говор (3-5 минута) две студенткиње и двојица студената у циљу осветљавања питања и проблема са што више аспеката и стварања темеља за конкструктивну расправу. После овог уводног дела идеја је да се и публика, као и прошли пут, укључи у дебату и да свако искаже своје мишљење, постави питања говорницима и да сви заједно дебатују о теми како би се подигла свест о проблему и како би се, по могућству, изнашло креативно решење.         

Logotip 1

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language