event_note Трибине
19.10.2018 - 19.10.2018 access_time 19:00

Циклус „Буди бољи“ на тему „Предузетнички дух – усуди се да машташ о свом послу“

Циклус: Буди бољи
location_on Трибина младих
event_note Трибине
19.10.2018 - 19.10.2018 access_time 19:00

Циклус „Буди бољи“ на тему „Предузетнички дух – усуди се да машташ о свом послу“

Циклус: Буди бољи
location_on Трибина младих

У оквиру циклуса „Буди бољи“ одржаће се предавање на тему „Предузетнички дух – усуди се да машташ о свом послу“ у петак 19. октобра у Клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада са почетком у 19 часова. Предавање ће држати др Борис Попов,  власник и сениор консултант у „ТИМ Центру“ и професор на Одсеку за психологију.

О пројекту „Буди бољи“

И ове године наши суграђани ће имати прилику да пету годину заредом присуствују низу БЕСПЛАТНИХ предавања ,,Буди бољи’’ који реализује ТИМ Центар.

Предавања су усмерена на виталне аспекте функционисања на послу, у партнерским односима, у породици и према себи.

Циклус започињемо 19. октобра, предавањем усмереним на унапређење нашег пословног функционисања које држи др Борис Попов, власник и сениор консултант у „ТИМ Центру“ и професор на Одсеку за психологију.

Борис ће нам причати на тему „Предузетнички дух – усуди се да машташ о свом послу“.
Предавање је за све који желе да чују основне концепте предузетништва, препознају важне карактеристике предузетничке оријентације и примене технике у сопственом психолошком оснаживању.

Предавање је само увод у наш нови програм „Водич за покретање сопственог бизниса“, и више информација можете очекивати ускоро.

Др Борис Попов је стручњак за области стреса на раду и организацијског здравља, па је дугогодишња истраживања и практично искуство преточио у докторат из ових области. Дугогодишњи предавач на Одсеку за психологију ФФНС, где држи наставу на предметима Менаџмент људских ресурса, Радни стрес и Коучинг у организацијама. Завршио напредни ниво обуке из Рационално емотивно бихејвиоралне терапије на Алберт Елис (Albert Ellis) институту u Њујорку. Нико не зна тачно због чега је уписао психологију. Легенда каже да је кренуо очевим стопама, мада је то немогуће утврдити са сигурношћу. Током каријере променио је више области, а скрасио се у коучингу и стресу – помаже људима и организацијама да буду здравији и успешнији у ономе што раде. Природњак међу психолозима, филозоф међу природњацима, безнадежно навучен на Нови Сад, Пале и Вошу. Викендима најрадије седне на бицикл и упути се ка беспућима Фрушке горе.

Аутор насловне фотографије: Зоран Станишин

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања