event_note Циклус
01.06.2017 - 01.06.2017 access_time 19 часова

Циклус „Art Exclusive“ – сусрет са уметником Слободаном Јовановићем Цобом

Циклус: „Art Exclusive“
location_on Трибина младих
event_note Циклус
01.06.2017 - 01.06.2017 access_time 19 часова

Циклус „Art Exclusive“ – сусрет са уметником Слободаном Јовановићем Цобом

Циклус: „Art Exclusive“
location_on Трибина младих

Још један у низу сусрета у оквиру циклуса „Art Exclusive“ одржаће се у Културном центру Новог Сада у Клубу „Трибина младих“ у  четвртак  1. јуна  у 19 часова.  Овога пута новосадској публици представиће се уметник Слободан Јовановић Цоба. Модератор: Дору Босиок,  графичар и дизајнер.

Љубитељи и поштоваоци примењене уметности и дизајна, а посебно стрипа и карикатуре, имаће прилику да се, у оквиру циклуса „Art Exclusive“  ближе упознају са некима од најцењенијих аутора из ових области, који већином живе и стварају на нашем поднебљу, али су своје место нашли на светским мапама ствараоца у области графичког дизајна, цртежа, стрипа, карикатуре, илустрације…

Графичар и дизајнер Дору Босиок је прикупио опсежан материјал о свакоме понаособ, који ће публици представљати путем видео-материјала али и кроз разговор са самим ауторима.

О уметнику

Слободан Јовановић Цоба је каријеру започео 1991. године и до сада је, као партнер, био део неких од најзанимљивијих независних креативних компанија у Србији попут Trans:East, ICPS Infinity, Frame Media. Од 2003. власник је Coba&Associates агенције, можда прве стриктно брендинг агенције у региону. Један је од оснивача дизајн портала  Designed.rs  чији је и креативни директор. Портфолио Coba&Associates агенције обилује великим бројем значајних регионалних идентитета, дизајном разноврсне амбалаже и успешним кампањама (као што су  Smirnoff, Johnnie Walker, Doncafe, Imlek, Tikveš, Jazas, Туристичка организација Србије и многи други…).

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања