Циклус „Art Exclusive“ – сусрет са уметником – Бранислав Бане Керац

Циклус: „Art Exclusive“
Тип најаве: Циклус
Датум: 17/02/2016 До: 17/02/2016
Време: 19.00
Локација: Трибина младих

У Културном центру, у клубу Трибина младих“, у среду, 17. фебруара у 19 часова почиње циклус представљања аутора и њихових дела „Art Exclusive“. Љубитељи и поштоваоци примењене уметности и дизајна, а посебно стрипа и карикатуре, имаће прилику ове године да се ближе упознају са некима од најцењенијих аутора из ових области, који већином живе и стварају на нашем поднебљу, али су своје место нашли на светским мапама ствараоца у области графичког дизајна, цртежа, стрипа, карикатуре, илустрације…

Циклус ће почети представљањем Бранислава Банета Керца, једног од најпознатијих стрип цртача код нас, али и широм света. Његов богат стваралачки опус броји преко 4000 остварених стрип табли и илустрација у едицијама широм света. Једно време је цртао лиценцно издање “Tarzana“, а његов “Cat Claw“ је проглашен за најпопуларнији стрип магазина “Magnum“ и то га је уврстило у ред светски познатих аутора са ових простора.

Сусрети са ауторима у оквиру циклуса Art Exclusive ће се одржавати једанпут месечно, а медијатор ће бити Дору Босиок. Улаз је слободан, а све информације можете пронаћи на сајту Културног центра.

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language