event_note Концерт
24.12.2023 - 24.12.2023 access_time 09.00

Baby Artysh интерактивни концерти за бебе и децу 24. децембра у клубу „Трибина младих“ КЦНС

location_on Трибина младих
event_note Концерт
24.12.2023 - 24.12.2023 access_time 09.00

Baby Artysh интерактивни концерти за бебе и децу 24. децембра у клубу „Трибина младих“ КЦНС

location_on Трибина младих

У недељу 24. 12. 2023. одржаће се Baby Artysh интерактивни концерти за бебе и децу од 0 до 3 године у терминима од 9 часова. Концерт ће извести Бојана Дадић (виолина) и Милош Лончар (хармоника) a програм ће водити Неда Алексић.

Концерти ће се одржавати два пута месечно у Културном центру Новог Сада, Католичка порта 5. Број присутних је ограничен и пријаве су обавезне путем линка https://forms.gle/u43tAeHQ9YZ4BZj78

За све додатне информације можете писти на мејл [email protected]

Програм Baby Artysh подразумева интерактивне концерте за бебе и децу од 0 до 3 године и њихове родитеље. Програм је забавно-едукативног карактера у извођењу високошколованих музичких извођача. Као одраз прожимања науке и уметности, концепт се базира на резултатима истраживања из различитих области дечјег развоја.

Концерти трају између 45 и 60 минута и подразумевају пажљиво одабране композиције класичне и дечје литературе. Деца и родитељи слушају и учествују са реквизитима као што су дечје удараљке и шарене мараме. Концерт води један од чланова тима који је у педагошкој струци (музичар, учитељ или васпитач) и проводи своју публику кроз низ активности и информација о нумерама које се изводе. Након завршеног музичког дела програма, малишани имају прилику да се непосредно упознају са извођачким инструментима и сами произведу звук на музичким инструментима, уз помоћ родитеља и извођача.

Фото: приватна архива

У раду организације ArtyshLab прожимају се музичка уметност, покрет и научна истраживања о развоју детета.

Бавимо се креирањем интерактивних концерата и музичких радионица за бебе и децу од маминог стомака до 12-те године. Самостално, и у сарадњи са различитим стручњацима и установама, програме креирамо за децу типичног развоја и за децу са тешкоћама сензорне интеграције. У раду примењујемо активности које подстичу интеракцију и тиме јачамо однос одрасли−дете.

 

Програме реализујемо по групама узраста:

–  Baby Artysh интерактивни концерти и Музичке радионице (узраст 0−3 године)

–  Artysh Kid интерактивни концерти и Музичке радионице (узраст 3, 4 и 5 године)

–   Senzo Artysh (музичке радионице за децу са тешкоћама сензорне интеграције)

–   Artysh koncert (узраст 5−12 година)

–   Artysh Bond (мултимедијални концерти за будуће родитеље)

У досадашњем раду извели смо 501 интерактивни концерт, спровели и представили резултате за 4 научна истраживања и реализовали различите пројекте у Центру за заштиту одојчади, деце и омладине и развојном вртићу „Венчић” (интерактивне концерте, музичко образовање − хор, музичке радионице).

У оквиру рада Artysh Lab-а делују два тима:

– Извођачки тим високошколованих музичких извођача

– Научни тим који чине физијатар, педијатар и докторант кинезиологије

 

Коментари

Jovana Stevin Erlauer Jovana Stevin Erlauer

Poštovani,
Upoznata sam sa svim uslovima, ali sam bila slobodna da vas pitam. Uplatila sam za današnji koncert za dvoje dece i dve pratnje, ali imamo boginje i zaraznih smo pa nismo u mogućnosti da dodjemo. Da li postoji šansa za refundaciju novca u tom slučaju?Hvala
Srdačan pozdrav.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања