Циклус „Art Exclusive“ – сусрет са креативним директором и фотографом Александром Дмитровићем

28/08/2017

Још један у низу сусрета у оквиру циклуса „Art Exclusive“ одржаће се у Културном центру Новог Сада у Клубу „Трибина младих“ у  четвртак  7. септембра  у 19 часова.  Овога пута новосадској публици представиће се креативни директор и фотограф, секретар Aрт директор клуба Војводине Александар Дмитровић.

Модератор је графичар и дизајнер Дору Босиок.

О аутору

Александар Дмитровић, оснивач и власник агенције за консултантске услуге ИСДБ, има иза себе три деценије искуства и богат портфолио у свету комуникација, адвертајзинга и маркетинга.

Тинејџерски немири повели су га путем кроз фотографију, новинарство и дизјан, а следиле су и смењивале се фазе изазова у освајању и развоју креативности, мултимедијалне и визуелне комуникације, брендинга, креирања стратешке и корпоративне политике домаћих и иностраних клијената.

Дмитровићеве визије дизајна, стварања и развоја визуелног идентитета у појединим фазама кокетирају и са врхунским стандардима примењене уметности. Печати те креативности остали су, између осталог, на серији бројева часописа КвадАрт, кампањи Међународног Црвеног крста против АИДС-а, наступима бројних компанија на сајмовима у свету, промоцији домаћих и страних брендова – од горњомилановачког Металца до италијанског Ивека.

Пут његових спознаја и даље ничим није омеђен нити су га напустили тинејџерски немири, па је фотографија и данас један од његових најомиљенијих и најубедљивијих визуелних алата у првоцирању потребе да уметност буде константа у креирању комуникација.

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања