Нурдор-ова хуманитарна аукција слика за децу обелелу од рака

09/12/2015

„Национално удружење родитеља деце оболеле од рака  (НУРДОР)  организује хуманитарну аукцију слика наших академских сликара.

НУРДОР је национално удружење родитеља деце оболеле од рака, коме се свакодневно прикључују сви људи добре воље, спремни да својим несебичним доприносом олакшају животе не само деци оболелој од рака, већ и њиховим најближима кроз практичне савете, едукацију, емотивну и материјалну подршку.

Догађај: Хуманитарна аукција слика
Тип: Тиха аукција
Датум и време: 15 децембар 2015 у 19 часова
Место: Трибина младих-Културни центар Нови Сад

Аукцију води: Јелена Бачић Алимпић
Организатори: НУРДОР и Културни центар Нови Сад

 Аукција ће се одржати 15. децембра у 19 часова у Културном центру Новог Сада. Вашим доласком и куповином неке од слика, учествујете у реализацији једног сјајног и великог Нурдоровог пројекта, а то је изградња дела Дечије интерне клинике у Нишу – одељења педијатријске хематоонкологије, које ће бити по “мери детета” и задовољавати  европске стандарде  лечења и неге  деце оболеле од малигних болести.

 Дођите и својим доприносом “будите део једне цигле, једног прозора, једног кревета”,  једног дечијег осмеха, јер куповином слике постајете управо то! Осим што слике имају уметничку вредност и што ће красити ваш радни или живони простор, могу имати и емотивну вредност, јер сваки пут када је погледате знаћете да сте учествовали у изградњи нове болнице  која ће “живети” и у којој ће деца бити лечена и много година после.

 

Слике се могу погледати у РОДИТЕЉСКОЈ КУЋИ у Петроварадину, Прерадовићева 138 сваког радног дана од 10 до 18 часова. А за они који нису у могућности да оду до Петроварадина, слике са ценама се налазе у каталогу.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања