ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ДАНИЈЕЛ МИРКОВ: ПЛАВО БЕЛИ ВОЗ

26/11/2015

 

Plakat za info (1)-page0001

plavo beli voz

О КЊИЗИ

Књига „Плаво бели воз“ је врло необична у свом казивању. Има у себи Данијелова размишљања, запажања, али и поруке нама, читаоцима. Колико је занимљива доказује већ и то да ће, на прво читање, добити своје место као колумна у наставцима, у Њујорк Тајмсу. Додатна занимљивост је и то да ће ТВ „Глобо“ из Сао Паола правити серију која ће тако тим далеким народима испричати мало јасније, или ће први пут чути за нашу трагедију 1999. и све ужасе који су пратили и мучили наш народ.

O АУТОРУ

Данијел Мирков је рођен у Новом Саду, 1978. године. „Плаво бели воз“ му је прва књига, но врло често је био помињан у новинама са својим прилозима или учесник-гост у разним емисијама на ТВ станицама, од Грчке до Бразила. Нови Сад му је у свакој мисли јер тврди да такав град у свету не постоји, јер је увек, сваки дан нов и то га одушевљава.

Плови морима, тражи оно што још не зна и увек му је присутна боја плава и бела, наравно. А Нови Сад љубоморно носи са собом, у свом џепу, да га никад не изгуби. Сада је у Њујорку и признаје да не зна да ли је то његова стална лука или… ко зна?

Коментари

Neda Neda

Pre mnogo godina imala sam u ruci nekoliko stranica radne verzije, svidela mi se tematika kao i stil pisanja.
Cekam ponedeljak i da konacno i knjigu drzim u ruci.
Srecno !

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања