ПАНТЕРКЕ 2020

Panteres

Документарни
6. јун. 21:00
300 дин
Може ли се подесити сопствено тело? А род, идентитет?
Режисер:
Erika Sanćes
Сценариста:
Erika Sanćes
Глумци:
Laia Capdevila, Rime Copoboru, Lucrecia Buabaila
Трајање:
21 мин
Земља порекла:
Шпанија