МИЛЕНА 2011

Документарни
30. сеп. 20:10
300 дин
Филм о Милени Павловић Барили.
Режисер:
Чарна Радојичић (Maнојловић)
Сценаристи:
Глумци:
Трајање:
74 мин
Земља порекла:
Србија