Savremena bajka „Majstor čarolije“ promovisana u KCNS

28/08/2021

U klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada održana je promocija knjige Majstor čarolije autorke Tanje Čanji. Na promociji su, pored autorke, govorile Miroslava Petrović – vlasnica izdavačke kuće „Miroslav“ i Svetlana Fucić – književnica i recenzentkinja izdanja. Moderirao je Mirko Slokar, a u muzičkom delu programa obou je svirala Anja Antić uz klavirsku pratnju Duška Švonje.

Majstor čarolije je savremena bajka koja kroz avanture junaka Lea donosi priču o samospoznaji i pomeranju ličnih granica. O tome koliko je važna vera u sebe i upoznavanje vlastitog unutrašnjeg biće govorila je autorka Tanja Čanji, NLP trener i ECA couch.

-Knjiga je napisana s idejom da svako može da je čita, bez ikakvog predznanja o NLP-u, i ima cilj da čitaoca potakne na lepe stvari, na čaroliju koju će neko doživeti kao bajku, a neko kao iskonsku životnu istinu – istakla je autorka.

Recenzentkinja Svetlana Fucić pohvalila je knjigu koja, iako je autorkin prvenac, pokazuje izuzetnu zrelost.

-Ova knjiga nas prosto tera da male ali i one druge neuspehe ne stavljamo pod tepih, već da se s njima suočimo. Knjiga obiluje simbolima, a naročito se ističe simbolika imena kao što su Gavra, Vedran, Slađan…

 

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja