REPRIZA „LOŠE KOPIJE ŽIVOTA“ U KULTURNOM CENTRU NOVOG SADA 26.02.2015.

24/02/2015

 

Bunt nove generacije nošen snažnim bitovima

Prva repriza hip-hop mjuzikla „Loša kopija života“ biće održana u četvrtak 26. februara od 20 časova u Kulturnom centru Novog Sada. Ulaznice, koje koštaju 500 dinara, se mogu kupiti preko Gigs Tiksa.

Muzika iza koje stoji stvaralački talenat Skaj Viklera, ovom mjuziklu daje posebno snažan ton.  Svakodnevnica nekad nije toliko sumorna dok joj se ne pogleda u oči. Kada u borbi sa olako usvojenim sistemom vrednosti pognemo glavu u znak predaje, na scenu stupa mlada generacija koja je spremna da ide “glavom kroz zid” samo da bi promenila današnjicu koju sa gorčinom naziva “Loša kopija života”. Prvi rep mjuzikl na našim prostorima govori upravo o njima, generaciji koja u sebi nosi bunt i novu energiju nošenu snažnim bitovima rep muzike, energiju svojstvenu onima koji ne pristaju na kompromise već od života traže ono što zaslužuju.

Sjajan tekst autorke Milene Depolo, iskazan je kroz režiju Boška Đorđevića i performans koji uključuje koreografiju Svetozara Krstića i Nebojše Gromilića uz sedam igrača na sceni i glumačku postavu predvođenu Miloradom Kaporom, Tanjom Pjevac, Ervinom Hadžimurtezićem i Markom Vasiljevićem. Kompozicije iza kojih stoji prepoznatljiv potpis Skaj Viklera, upotpunile su doživljaj ove nesvakidašnje transformacije klasičnog mjuzikla.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja