Radionica Tijane Kesić Stamenkovič i Jane Mančić u okviru NTC programa u KCNS

23/08/2019

Svako dete ima talenat za glumu, samo ga treba negovati.

Predavači NTC dramskih radionica, Tijana Kesić Stamenkovič i Jana Mančić, družiće se sa decom i roditeljima u subotu, 21.9.2019. od 11 do 12 časova, u klubu “Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada.

U okviru ovogodišnje saradnje između NTC i KCNS, mesec septembar je rezervisan za NTC dramsku radionicu za roditelje i decu uzrasta od 6 do 14 godina. Radionica je besplatna uz obaveznu prijavu preko sledećeg linka:

https://forms.gle/qpAE1YNCDn45uPPU9

Autori programa „NTC sistem učenja“ su u saradnji sa „Umetničkom radionicom Kesić“ osmislili koncept NTC dramskih radionica. Program je zasnovan na principima rada Akademije umetnosti, elementima projekta „Kreativne Evrope ‘Young theatre’ – pozorište improvizacije“ i osnovama „NTC sistema učenja“, a prilagođen je deci i mladima. Tokom radionice, kroz vežbe glumačkog zanata, deca će razvijati maštu, govorne sposobnosti, timski rad, smišljati i improvizovati svoje priče i postavljati ih na scenu. Roditelji će biti u prilici da vide koliko kombinacija NTC programa i glume deluje podsticajno na decu.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja