PSIHOPOLIS – EMOCIONALNI ŽIVOT SAVREMENOG ČOVEKA I R.E.B.T. 26.02.2015.

24/02/2015

PSIHOPOLIS U KULTURNOM CENTRU NOVOG SADA

Tribina na temu:

EMOCIONALNI ŽIVOT SAVREMENOG ČOVEKA I

R.E.B.T.
(Racionalno-emotivno bihevioralna terapija)

Govore:
OLIVERA SEKULIĆ BARTOŠ,
psiholog, REBT terapeut, TIM centar
VLADAN BEARA,
psiholog, REBT terapeut, REBT Praxis centar
MILICA NOVKOV,
psiholog, REBT terapeut, TIM centar

Četvrtak, 26. februar 2015, 19,30 sati
Kulturni centar Novog Sada
Katolička porta 5, sala „Tribina mladih“, II sprat 

psihopolis

Povod tribini je objavljivanje knjige REBTerapijski vodič za racionalno-emotivno bihejvioralnu terapiju – dostupna po promotivnoj ceni.

OLIVERA SEKULIĆ BARTOŠ – psiholog, sertifikovani REBT psihoterapeut (REiKBT, Albert Ellis Institute, New York) i sertifikovani savetnik Transakcione analize. Uže oblasti stručnosti: individualna i grupna psihoterapija, stres-menadžment, coaching. Više od petnaest godina iskustva u individualnoj i grupnoj psihoterapiji, preko dvadeset pet godina iskustva u radu sa grupama i pojedincima iz oblasti stres menadžmenta i primene relaksacione tehnike Autogeni trening kao pomoćne metode u tretmanu anksioznosti, strahova, fobija i bola. Stručnjak je za primenu ove tehnike i kao pomoćne strategije u tretmanu osoba obolelih od Multiple Skleroze.
Dugogodišnje iskustvo u vođenju treninga iz oblasti komunikacije, stres-menadžmenta i primene pomoćnih metoda u psihoterapiji.

VLADAN BEARA, psiholog i REBT psihoterapeut, pridruženi saradnik Albert Elis Instituta iz Njujorka. Radi u Centru za Ratnu Traumu na poziciji programskog direktora, edukatora i supervizora, kao i u REBT PRAXIS CENTRU za psihoterapiju i savetovanje u Novom Sadu. Od 1995. praktikuje psihoterapiju sa ratom traumatizovanim osobama, vodi treninge za psihoterapiju i savetovanje osoba sa PTSP, te supervizira edukovane kolege.

MILICA NOVKOV, diplomirala na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Završila dvogodišnje studije “Leadership and Development”, School for education and communication, Yönkoping Univerzitet, Švedska. Uže oblasti stručnosti – treninzi, coaching i analiza individualnih potencijala. Poseduje dugogodišnje iskustvo u vođenju treninga iz oblasti: komunikacija, strateško planiranje, projektni menadžment, timski rad, radna efikasnost, autogeni trening, radna motivacija. Deset godina iskustva u individualnoj i grupnoj psihoterapiji. Sertifikovani REBT psihoterapeut, Albert Ellis Institute, New York. Sertifikovani saradnik Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta za proces Analize individualnih potencijala i korišćenje Atos metoda.

Ulaz slobodan. Povedite i prijatelje da nam poraste zajednička emocionalna pismenost u ugodnoj atmosferi.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja