Premijera filma „Sve je istina“

01/07/2019

U okviru pratećeg programa Šekspir festa, u sredu, 3. jula s početkom u 20 časova premijerno će biti prikazan film „Sve je istina“ u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada. Ovom premijerom biće i zvanično završen šesti Šekspir festival.  Besplatne ulaznice mogu se rezervisati na broj telefona biletarnice KCNS (062/791-120) i preuzeti do 3. jula do 19 časova. Broj mesta je ograničen.

U filmu „Sve je istina“ maestralni Kenet Brana se, kao reditelj i glumac, bavi Šekspirovim poznim godinama. Godina je 1613, a Šekspir je priznat kao najveći pisac tog vremena. Ali, katastrofa nastupa kada njegov poznati Glob teatar izgori do temelja, a on se devastiran vraća kući u Stratford, gde se mora suočiti s problematičnom prošlošću i zapostavljenom porodicom. Progonjen smrću jedinog sina Hamneta, on se bori da popravi prekinute odnose sa ženom i ćerkama. Čineći to, on je nemilosrdno primoran da ispituje sopstvene neuspehe kao muža i oca. Počinje veoma lična potraga za istinom…

Ova projekcija je jedinstvena prilika da publika pogleda film koji nakon Festivala neće ići u dalju bioskopsku distribuciju.

Obavezna rezervacija karata!

 

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja