PREDSTAVA „IZ JA GRADA U TI GRAD“ U KCNS

23/12/2014

Mali-veliki glumci pobrali salve aplauza

Dečija predstava „Iz Ja grada u Ti grad“, u produkciji Kulturnog centra Novog Sada, odigrana je danas pred punom salom mališana i njihovih roditelja. Ovo je poslednje ovogodišnje izvođenje predstave koja je nastala po knjizi Mirsini Vigopolu.
Predstava je tokom ove godine imala brojna izvođenja, između ostalog i u Muzičkoj školi „Isidor Bajić“, u SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, na „Bebi egzitu“, a premijerno je odigrana na Zmajevim dečijim igrama.
Komad prati avanture Prkosa koji iz svog rodnog grada, u kome vlada boginja Gorda, dospeva prateći devojčicu Vedranu, u potpuno drugačije okruženje.
Paletu likova : Ambiciju, Nadmenog, Sujetu, Ponosa, Sebičnog s jedne, a Strpljivog, Smirenu, Plemenitog i Skromnu s druge strane dočarava sedmoro dece polaznika kreativnih radionica u organizaciji KCNS. Muziku, posebno napisanu za ovu priliku izvodi dečiji hor „Bajićevi slavuji“.
Mali-veliki glumci nagrađeni su gromoglasnim aplauzima, a njihove nastupe ponovo ćete videti već u januaru naredne godine.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja