Predstava „Devetka“ 12. decembra u 18 časova u Velikoj sali KCNSa

07/12/2016

Nakon uspešno odigrane praizvedbe, predstava “Devetka” koja je rađena u koprodukciji Kulturnog centra Novog Sada i “Teatra 34”, ponovo pred Novosađanima 12.decembra sa početkom u 18 časova u Velikoj Sali KC.
U ovom scenskom ostvarenju igraju Sonja Leštar i Lazar Jovanov, dok je režija pripala Bogdanu Jankoviću. Dramaturg predstave je Simon Grabovac, tekst potpisuje Goce Ristovski, prevod teksta uradila je Iskra Peneva, a za scenografiju i kostime bila je zadužena Milijana Lazović.
U tekstu predstave “Devetka“ u osnovi radi se o pozorištu u pozorištu sa tri bitna određenja: prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Glumac i glumica koji igraju bračni par ili bračni par koji proba komad i/ili igraju neke uloge da bi nešto saopštili o sebi i svetu bitno su uskraćeni. „Uprava“ ih nadgleda i ostavila ih je bez ikakvih sredstava za „rad“, laserima ih progone „vanzemaljci“, a i stvarnost suviše često prodire u njihov koliko toliko izdvojen prostor.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, za studente cena karte je 300 dinara. Za grupne posete (5 osoba) cena je takođe 300 dinara, a mogu se kupiti na biletarnici KCNS od 6. decembra – radno vreme od 18-21 čas. Karte se mogu rezervisati na mejl [email protected] ili na telefon: 0604488973

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja