POZIV VOLONTERIMA ZA EURO-IN FILM 2014

01/12/2014

Pridruži se!!! Festival evropskog i nezavisnog filma EURO–IN FILM 2014 je promotorni i promotivni festival evropske filmske kulture i umetnosti i svetskog profesionalnog nezavisnog filma koji promoviše aktuelnosti u evropskom i profesionalnom nezavisnom filmu. Tokom prethodnih godina prikazali smo više od 200 naslova na svakom festivalu i ugostili eminentene filmske radnike iz zemlje i sveta.

Od 4. do 28. decembra 2014. biće održan 18. Festival evropskog i nezavisnog filma EURO–IN FILM.
Tradicionalno će ugostiti glumce, reditelje iz zemlje i sveta. Program će biti održan u zgradi Kulturnog centra Novog Sada. Za uspešnu realizaciju ovogodišenjg festivala potrebna nam je pomoć i podrška volontera.
Volonteri će biti angažovani na sledećim poslovima:
  • doček gostiju
  • hostovanje gostiju iz zemlje i inostranstva
  • logistička pomoć tokom festivala
  • podela flajera i promotivnog materijala
  • pisanje vesti i izveštaja za sajt 
Po završetku roka za prijavljivanje, biće organizovan pripremni sastanak sa volonterima tokom kojeg će volonteri detaljno biti upoznati sa zaduženjima, a biće kreiran i detaljan plan rada.
Volonteri će biti angažovani nekoliko sati dnevno, ne tokom čitavog Festivala već u skladu sa programskim tematom za koji će biti zaduženi, a precizna satnica i trajanje angažmana će biti određeni sa svakim volonterom u zavisnosti od konkretnog zaduženja koje će obavljati.
Za volontiranje na ovom festivalu nije obavezno potrebno da potencijalni volonteri govore engleski jezik, mada je poželjno. Poželjno je i da imaju interesovanja za film. Volonterima će biti omogućen besplatan ulaz na sve filmove i druge programe festivala. Tokom angažmana biće obezbeđeno osveženje i sendviči.
Ukoliko želite da volontirate na festivalu EURO–IN FILM 2014 ,pošaljite mejl prijave sa svojim osnovnim podacima i kontaktima na [email protected] (u naslovu mejla stavite „prijava za volontere“) najkasnije do 3. decembra 2014. godine. Sastanak sa izabranim kandidatima održaće se,takođe, u sredu 3. decembra u 12 časova u klubu Tribina mladih.
Pošaljite sledeće podatke
1. Ime i prezime
2. Kontakt telefon
3. Imejl adresa
4. Kratku biografiju
5. Napomenu za šta se prijavljujete

Više informacija možete dobiti putem mejla [email protected] ili na brojeve telefona: 062 791 315, 021 528 972

Vidimo se na Festivalu!!!

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja