O opštim zakonima privlačenja- Psihopolis tribina

29/05/2015

 

U četvrtak, 28. maja 2015. godine, u prostorijama novosadskog Kulturnog centra, uspešno je održana edukativna Psihopolis tribina. Zainteresovanim posetiocima se ovom prilikom predstavila Dragana Jovanović Boka – transakcioni psihoterapeut sa višegodišnjim iskustvom u radu sa parovima. Takođe, Kulturni centar je prisutnim gostima omogućio i jedinstvenu prilika da po promotivnoj ceni rezervišu svoj primerak knjige „Jesi li ti prava osoba za mene“, američke spisateljice Barbare de Angelis.

Sama tribina je za cilj imala uspešno demistifikovanje i razotkrivanje višedecenijskih tabu tema, o kojima se uglavnom nerado govori. Dragana Jovanović nam je na posredan i prijemčiv način objasnila opšte zakonitosti privlačenja, ali i večitih, a čini nam se i neizbežnih preispitivanja same veze i partnera. Novosađani su u večernjim časovima čuli veliki broj korisnih saveta o samoj toleranciji, izvesnoj ‘’zasićenosti’’ koja se neumitno javlja posle određenog vremena, kao i o prihvatljivim kompromisima za dve odrasle osobe. Kao zaključni lajt motiv same tribine, nameće se toliko puta izrečena floskula da se za pravu ljubav ipak vredi boriti.

 

Nemoguće je da se ljudi poklapaju u svim segmentima svoje ličnosti, ali je od neprocenjive važnosti da imaju zajednička interesovanja. Prava ljubav se oseća svakog trenutka, ali sa sobom povlači i svakodnevne probleme modernog čoveka. Danas nažalost nesuglasice i nervozu sa posla donosimo i u svoj dom – izjavila je na svom predavanju Dragana Jovanović.

Foto: Milica Stojanac

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja