Muzičke radionice El Sistema 10. oktobra u KCNS-u

05/10/2018

Kulturni centar Novog Sada
Sreda 10.oktobar
10.00-12.00 i 16.00-17.30

 

Muzičke radionice, koje će voditi španski solfeđista i El Sistema (El Sistema) ekspert Pedro Reiga, biće održane u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada. Polaznici radionica imaće priliku da nova znanja steknu u sredu 10. oktobra u dva termina: od 10 do 12 sati i od 16 do 17:30.

Ukoliko ste zainteresovani za svet muzike i želite da savladate različite ritmičke figure i note na jedan sasvim nov i zabavan način, ovo je program za vas.

Muzičke radionice namenjene su deci, ali pozivamo i sve zainteresovane profesore koji će imati priliku da saznaju više o metodologiji i načinu organizovanja radionica kroz razgovor sa Pedrom Reigom.

Inovativna metodologija brzog muzičkog opismenjavanja kroz igru, koju razvija škola Ad Libitum iz Španije, inovacija je na polju muzičkog obrazovanja i podjednako zanimljiva za decu svih uzrasta, muzičke pedagoge otvorene za nove i kreativne pristupe podučavanju, ali i roditelje i muzičke entuzijaste koji žele da iskuse muziku na drugačiji način i dobro se zabave.

Radionicu realizuje organizacija Music Art Project u okviru programa El Sistema Srbija, u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada i Centrom za socijalni rad grada Novog Sada.

Radionica je besplatna za sve posetioce.

Dođite da učimo kroz muziku. Bićete nam dragi gosti.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja