Kulturni centar Novog Sada prvi put organizuje Božićne svečanosti

24/12/2012

[youtube]4ulSj2Xlt6U[/youtube]

 

Na Trgu slobode danas je počela manifestacija “Vreme darivanja – u susret Božiću” koja se po prvi put dešava u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada istakao je danas na konferenciji za novinare direktor KCNS dr Andrej Fajgelj.

“Mi nismo želeli da u danima kada intenzivno radimo na kandidaturi Novog Sada za kulturnu prestonicu Evrope 2020. godine, u isto vreme organizujemo i trećerazredne programe koji nisu dostojni našeg grada koji uveliko ima reputaciju kulturne prestonice u regionu. Upravo zato smo se vodili idejom, a ponosan sam da smo je i sproveli, da po prvi put u našoj organizaciji budu pripremljeni božićni programi po gregorijanskom i julijanskom kalendaru, da doček Nove godine Novosađani imaju uz vrhunske muzičare, kao i da budemo društveno odgovorni i da sve to organizujemo sa manje sredstava nego što je planirano” istakao je Fajgelj danas u Kulturnom centru gde su na konferenciji za novinare prisustvovali i izvođači Vlada Georgijev, Slobodan Trkulja, predstavnik hora “Viva Voks” i Sergej Ćetković.

Konferenciji je prisustvovao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je izjavio da je ponosan što će grad imati ovako bogat program. Vučević je, takođe, poželeo svim sugrađanima koji slave Božić sve najlepše tokom praznika.

Sve neophodne informacije o novogodišnjem i božićnim programima i satnicama možete preuzeti na sledećim linkovima.

BOŽIĆNI PROGRAM

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

 

24.12.2012. u Novom Sadu

 

Foto: Ana Jovičić
Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja