Културни центар Новог Сада први пут организује Божићне свечаности

24/12/2012

[youtube]4ulSj2Xlt6U[/youtube]

 

На Тргу слободе данас је почела манифестација “Време даривања – у сусрет Божићу” која се по први пут дешава у организацији Културног центра Новог Сада истакао је данас на конференцији за новинаре директор КЦНС др Андреј Фајгељ.

„Ми нисмо желели да у данима када интензивно радимо на кандидатури Новог Сада за културну престоницу Европе 2020. године, у исто време организујемо и трећеразредне програме који нису достојни нашег града који увелико има репутацију културне престонице у региону. Управо зато смо се водили идејом, а поносан сам да смо је и спровели, да по први пут у нашој организацији буду припремљени божићни програми po грегоријанском и јулијанском календару, да дочек Нове године Новосађани имају уз врхунске музичаре, као и да будемо друштвено одговорни и да све то организујемо са мање средстава него што је планирано“ истакао је Фајгељ данас у Културном центру где су на конференцији за новинаре присуствовали и извођачи Влада Георгијев, Слободан Тркуља, представник хора “Вива Воkс” и Сергеј Ћетковић.

Конференцији је присуствовао и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић који је изјавио да је поносан што ће град имати овако богат програм. Вучевић је, такође, пожелео свим суграђанима који славе Божић све најлепше током празника.

Све неопходне информације о новогодишњем и божићним програмима и сатницама можете преузети на следећим линковима.

БОЖИЋНИ ПРОГРАМ

НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ

 

24.12.2012. у Новом Саду

 

Фото: Ана Јовичић
Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања