Nurdor-ova humanitarna aukcija slika za decu obelelu od raka

09/12/2015

„Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka  (NURDOR)  organizuje humanitarnu aukciju slika naših akademskih slikara.

NURDOR je nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, kome se svakodnevno priključuju svi ljudi dobre volje, spremni da svojim nesebičnim doprinosom olakšaju živote ne samo deci oboleloj od raka, već i njihovim najbližima kroz praktične savete, edukaciju, emotivnu i materijalnu podršku.

Događaj: Humanitarna aukcija slika
Tip: Tiha aukcija
Datum i vreme: 15 decembar 2015 u 19 časova
Mesto: Tribina mladih-Kulturni centar Novi Sad

Aukciju vodi: Jelena Bačić Alimpić
Organizatori: NURDOR i Kulturni centar Novi Sad

 Aukcija će se održati 15. decembra u 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada. Vašim dolaskom i kupovinom neke od slika, učestvujete u realizaciji jednog sjajnog i velikog Nurdorovog projekta, a to je izgradnja dela Dečije interne klinike u Nišu – odeljenja pedijatrijske hematoonkologije, koje će biti po “meri deteta” i zadovoljavati  evropske standarde  lečenja i nege  dece obolele od malignih bolesti.

 Dođite i svojim doprinosom “budite deo jedne cigle, jednog prozora, jednog kreveta”,  jednog dečijeg osmeha, jer kupovinom slike postajete upravo to! Osim što slike imaju umetničku vrednost i što će krasiti vaš radni ili živoni prostor, mogu imati i emotivnu vrednost, jer svaki put kada je pogledate znaćete da ste učestvovali u izgradnji nove bolnice  koja će “živeti” i u kojoj će deca biti lečena i mnogo godina posle.

 

Slike se mogu pogledati u RODITELJSKOJ KUĆI u Petrovaradinu, Preradovićeva 138 svakog radnog dana od 10 do 18 časova. A za oni koji nisu u mogućnosti da odu do Petrovaradina, slike sa cenama se nalaze u katalogu.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja